lysanne2016Ik heb dertig jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. Engels was daarbij mijn voertaal en dat zie je terug in mijn creatieve werk op dit site. Mijn nederlandse blogs gaan vooralsnog over het gen-sleutel systeem.

Terug in Nederland blijf ik creatief, ook in het nederlands, en bovendien ontmoet ik graag mensen die een stukje begeleiding op hun levensweg zoeken. Een stukje authenticiteit.

Ik ontvang op mijn heerlijke woonboot in de Vecht, en gebruik natuurlijk de kennis en ervaring opgedaan tijdens mijn loopbaan als psychoterapeut, maar ook technieken die middels je geboortegegevens een beeld geven van de hand kaarten waarmee je in dit leven mag spelen.

Oud en nieuw, aangeleerd en aangeboren, mooi en lelijk, hoopvol en bang…… Alles heeft zijn plek, en het is aan ons om het ook die plek te geven in ons leven.

Ik stem mijn kosten op jouw levenssituatie af.

Samen kunnen we misschien kijken hoe je bent aangeland op de huidige plek in je leven, en wat je kan doen om op een integere en heuse manier weer verder te reizen.

____________________________________________________________________________

Uitnodiging aan een medereizigster….

[contact-form][contact-field label=’Hoe heet je?’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Op welk emailadres kan ik je bereiken? Je wordt niet aan een lijst toegevoegd!!’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Wat wil je vast vertellen’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

diy-karl-front-room

Hoe noem je iemand die zich geroepen voelt om – op uitnodiging -een eindje met je mee te wandelen met je levenspad?

Als gids, als klankbord, als vriend.

Counselor, Coach, Psychotherapeut, het zijn de verschillende benamingen voor het werk dat ik doe. In de eenvoud van mijn huidige levensomgeving is het echter genoeg om gewoon Lysanne te zijn.

Als jij je aangetrokken voelt om samen met mij je levensweg een beetje beter te verkennen dan ontvang ik je met liefde op mijn woonboot in de Vecht.

Het immer veranderende waterlandschap buiten het raam symboliseert de transitie en verandering waaraan we allemaal onderhevig zijn.

Ik baseer mijn werk op de training en levenservaring die ik heb opgedaan als counselor en psychotherapeut, maar ook mijn eigen levenservaring, astrologische profilering, gezond verstand.

Bovenal gaat het om jouw behoeften en jouw verlangen om de volgende stap te nemen.